| Hem | Bilder | Ögonfransförlängning | Bra att veta | Priser | Spraytan | Kontakt |


Flera kunder kommer och söker hjälp, då dem råkat ut för oseriösa "franstekniker" som inte besitter varken utbildning eller kunskap. Dem applicerar men gör det felaktigt och struntar helt i att separera fransarna från varandra. Att fransarna kan växa fritt är A och O för att växtcykeln inte ska skadas. Tyvärr verkar detta vara väldigt vanligt. Oerhört tråkigt och oerhört slarvigt!
 
Dessa bilder är exempel på hur det kan se ut. Man ser tydligt hur slarvigt gjort det är. Fransarna är inte separerade från varandra utan sitter ihop i klumpar och även i huden. Så ska det inte se ut!
Många av deras egna fransar hade gått av och var förstörda. Som översta bildserien visar, så hade kunden råkat riktigt illa ut och man ser tydligt hur inflammerade ögonlocken var. Hon kunde inte bära fransar på flera månader efter att ha råkat ut för detta.
Nedersta bildserien visar också ett dåligt jobb. Men som tur var så lyckades vi få bort allt det dåliga och ge kunden en ny skonsam förlängning. Tyvärr blev det långt ifrån optimalt med tanke på hur pass skadade fransarna var.
 
Fråga var din fransförlängningstekniker är utbildad och hur hon/han arbetar. Ögonfransförlängning är inte skadligt så länge man går till en välutbildad och duktig ögonfransstylist som vet hur en skonsam förlängning ska vara.   

Flares kallas flera fransar som sitter i ett och samma fäste. Tyvärr är dessa vanliga ute på marknaden. Att applicera flares är oerhört skadligt för dem egna fransarna, då det rubbar växtcykeln totalt precis som oseparerade singelsförlängningar.
Det som händer vid applicering av flares är att flera av kundens egna fransar limmas ihop och kan därför inte växa i sin egen takt och falla av som de ska (en och en). Detta är givetvis både smärtsamt och skadligt och leder till att fransarna lossnar i klumpar och lämnar stora luckor i fransraden. Det tar flera månader fransarna att växa i fas igen. Dessutom orsakar det klåda, svullnad och i många fall inflammationer.

Det är i princip omöjligt att lyckas applicera ett flaresfäste på endast en av dem egna fransarna. Även om detta skulle lyckas så är det alldeles för tungt för en enda frans att bära upp flertalet lösfransar helt själv, det leder till att den knäcks av och går sönder. Bilden nedan visar hur flera av kundens egna fransar varit ihoplimmade och lossnat /plockats bort i stora klumpar.

Eyemazing Lashes tar starkt avstånd från flares!